10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 24 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Vacatures

Vind jij het leuk om met je hoofd te werken, maar ook met je handen?
Dan hebben wij de ideale baan voor jou. Een deel van de dag zit je achter een bureau en de rest van de dag ben je fysiek bezig.
 
Wij zijn per direct op zoek naar een
 
Logistiek Teamleider m/v voor 40 uur per week,
 
iemand die ons logistieke proces begeleidt en die ook niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken.
 
Je dagelijkse routine bestaat uit het binnenhalen van de orders uit onze webshop en het verzamelen daarvan. Dit doe je samen met je collega’s, waarna de orders worden afgeleverd bij de Expeditie, waarvandaan ze verstuurd worden.  Hierna zorg je ervoor dat de bijbehorende pakbonnen en facturen worden gemaakt. Intussen houd je ook in de gaten welke goederen er binnenkomen en of daar artikelen bij zitten die speciaal door klanten besteld zijn.
 
Je onderhoudt contact met onze klanten en informeert de afdeling Inkoop bij specifieke verzoeken van klanten.
 
Verder help je bij het op orde houden van de verkoopruimte, je ruimt binnenkomende goederen op en bent aanspreekpunt voor klanten, die onze groothandel bezoeken.
 
Deze job is zeker niet saai of eentonig, maar we vragen wel wat van je. We zouden graag zien dat je een afgeronde MBO opleiding hebt, bij voorkeur met een logistieke achtergrond. Verder kun je je, zowel mondeling als schriftelijk, goed uitdrukken in het Nederlands en Engels en heb je ervaring met MS-Office. Uiteraard kun je goed overweg met collega’s en klanten, werk je netjes en houd je van aanpakken.
 
In dat geval bieden wij je leuke zelfstandige baan met fantastische collega’s in een motiverende en informele werkomgeving. We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en als je nog door wilt leren is dat ook geen probleem. Werkervaring is niet vereist, we zullen je met z’n allen wegwijs maken binnen ons bedrijf.
 
Ben jij enthousiast geworden naar deze uitdagende baan? Stuur dan een e-mail met een motivatie waarom jij precies de persoon bent die wij zoeken (en voorzien van je CV) naar:
 
sollicitatie@twiskbv.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R. Twisk op 0251-220641.
 
Let op, sollicitaties zonder motivatie zullen niet in behandeling worden genomen.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


 

Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje

0 items in mandje - € 0,00