10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 24 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Vacatures

 

We hebben al een ontzettend gezellig team, maar er kan nog iemand bij.
 
Dus zijn wij op zoek naar jou?
 
 
Wij zijn Twisk Groothandel B.V. en verkopen speelgoed, kantoor-  en schrijfwaren via een afhaalgroothandel en via onze webshop. Onze klanten zijn retailers en webshops in binnen- en buitenland. Wij zijn gevestigd in Beverwijk en hebben per direct deze vacature:
 
LOGISTIEK MEDEWERKER – ORDERVERZAMELAAR
voor 40 uur per week
 
De functie:
Je begint met het verzamelen van orders en het opruimen van binnenkomende goederen. Daarbij werk je samen met je collega’s en heb je contact met onze klanten, zowel in de Cash & Carry als telefonisch of via e-mail. Wanneer je steeds beter ingewerkt bent zul je merken dat je er vanzelf meer taken bij zult krijgen.
 
De eisen:
Je hebt een afgeronde MBO opleiding en beheerst de Nederlandse taal.  Je kunt goed overweg met Office (Word, Excel en Outlook) en hebt goede communicatieve eigenschappen. Je bent behulpzaam, werkt netjes en weet van aanpakken.
 
Wij bieden:
Een uitdagende baan binnen ons enthousiaste team in een informele werkomgeving met een plezierige werksfeer. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.
 
Jouw reactie:
Ervaring is niet vereist, dus kom je net van school of werk je nu in een andere bedrijfssector stuur ons dan direct je motivatiebrief voorzien van je Curriculum Vitae. Je kunt dit sturen naar sollicitatie@twiskbv.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R. Twisk op 0251-220641 of kijk op www.twiskbv.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje

0 items in mandje - € 0,00