10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 24 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Vacatures

Op dit moment hebben wij één vacature.

LOGISTIEK MEDEWERKER M/V voor 40 uur per week
 

De functie:

Als logistiek medewerker bewaak je de voortgang van bestellingen en verzendingen. Je zorgt ervoor dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt. Je onderhoudt contacten met klanten (bijvoorbeeld wat betreft vragen, klachten of specifieke verzoeken).
Je houdt je bezig met het administratief verwerken van de verkooporders. En samen met je collega’s zorg je voor het verzamelen van uitgaande orders en het verwerken van binnenkomende goederen.
In alle gevallen heeft een logistiek medewerker een proactieve houding en het liefst logistieke ervaring!

Wij zoeken:

Een persoon met een afgeronde MBO opleiding met, bij voorkeur, een logistieke specialisatie, goede beheersing van de NL en EN taal, ervaring met MS-Office. Je hebt goede communicatieve eigenschappen, bent punctueel en weet van aanpakken.

Wij bieden:

Een volledig zelfstandige baan binnen een enthousiast team,  een motiverende en informele werkomgeving, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en studiemogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Jouw reactie:
Ontvangen wij graag binnen in de vorm van een korte brief met C.V. op sollicitatie@twiskbv.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R. Twisk op 0251-220641


 

Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje

0 items in mandje - € 0,00