10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 24 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Vacatures

Wil jij onze Online Content Medewerker worden?
 

Twisk Groothandel is op zoek naar een betrokken, accuraat persoon met MBO opleiding. Onze B2B shop is heel belangrijk voor ons. Wij bereiken hiermee veel klanten en het grootste deel van onze omzet komt uit onze B2B shop. Wij hebben nog veel groeiplannen met onze webshop. Wij jij helpen onze B2B webshop verder te brengen? Wij verkopen speelgoed, feestartikelen en kantoor-, papier en schrijfwaren aan winkels en andere tussenpartijen. Een leuke business om mee bezig te zijn en wat wij graag met jou verder uitbouwen!


Wat ga je doen?

  • Je zorgt dat de informatie die vermeld staat in onze webshop juist is, goed vindbaar is en aansprekend wordt gepresenteerd. Je voegt zo nodig nieuwe artikelen, productcategorieën en zoekfilters toe. Je voegt juiste productbeschrijvingen in en maakt de teksten nog aansprekender. Je zorgt ervoor dat de juiste en kwalitatief goede afbeeldingen erbij staan. Je past zaken aan waar nodig en draagt zo bij aan een positieve klantbeleving!
  • Ook draag je bij aan de vindbaarheid van de webshop op internet. Actuele kennis van SEO en affiniteit met online marketing is hierbij belangrijk.
  • Tevens onderneem je verdere online marketingactiviteiten richting onze klanten, zoals mailings en nieuwsbrieven, om zo onze klantgroep te blijven binden en verder uit te breiden.
     
Wat vragen wij?
  • Het allerbelangrijkst vinden wij het dat precies werken bij je past, dat je goed gevoel hebt voor de Nederlandse taal, dat je openstaat om te leren, dat je affiniteit hebt met online marketing en dat je wil bijdragen aan een mooie klantbeleving en verdere groei van onze groothandel.

  • We zoeken iemand voor circa 16 uur per week, waarbij je de uren het liefst zo verspreid mogelijk over de week verspreidt zodat je de webshop goed up-to-date kunt houden. Onze locatie is in Beverwijk.

 
Wat bieden wij?
Je komt te werken in een enthousiast team waar we collegiaal en informeel met elkaar omgaan. Ons team bestaat uit 7 mensen waardoor we snel kunnen schakelen en je snel terecht kunt met je vragen en ideeën. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je ook mogelijkheden om te leren.
Interesse?
Ben je geinteresseerd in de functie dan ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV. Je kunt deze sturen naar sollicitatie@twiskbv.nl. Dan nemen we na ontvangst hiervan contact met jou op. Voor meer informatie kun je bellen naar Ronald Twisk (0251-220641). Zie hier onze webshop: www.twiskbv.nl.

Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje

0 items in mandje - € 0,00