10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 24 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Houten Speelgoed

Bij Twisk Groothandel B.V. importeren en verkopen we al jaren houten speelgoed. Dat doen we niet zomaar. We geloven namelijk om meerdere redenen in dit type speelgoed. Naast dat het leuk en leerzaam is, is het ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat houten speelgoed heel erg lang meegaat.
 

Leerzaam

Bij de import/inkoop van het houten speelgoed assortiment proberen wij erop te letten dat elk product een meerwaarde levert voor de consument. En dan met name op het gebied van leerzaamheid. Iets waarvan wij denken dat houten speelgoed bij uitstek geschikt voor is. Daarom kiezen we vaak producten uit die er niet alleen leuk uitzien en leuk zijn om mee te spelen, maar die ook bijdraagt aan de ontwikkeling van de kleine speler.

Nu wil het dat wij hierin ook een mooie partner hebben gevonden. Het merk Woody heeft dezelfde uitgangspunten als wij hebben als het aankomt op houten speelgoed. We hebben het geluk dat wij dit merk als enige groothandel in de Benelux mogen verkopen.
 

Woody

Woody bestaat inmiddels al bijna 15 jaar en is ooit begonnen in TsjechiŽ als onderdeel van Olymptoy. Sinds de oprichting van Woody is het merk gestart met een breed assortiment aan houten speelgoed. Maar al dit speelgoed moet wel voldoen aan bepaalde eisen. Zo wil Woody dat al hun speelgoed de kids een uitdaging biedt. Het mag dus niet zomaar iets simpels zijn. Het doel is om kinderen te helpen hun fijne motorische, didactische en creatieve kanten te ontwikkelen. Nu is dit natuurlijk niet iets dat iedereen zomaar in speelgoed kan verwerken. Dat weet ook Woody. Daarom vragen ze veelal de hulp van experts van pedagogische en kleuterscholen. Hierdoor weet Woody dus niet alleen wat de kids echt leuk vinden, maar ook waar ze iets van kunnen leren.

En dit alles is terug te vinden in het gigantisch brede assortiment dat Woody nu aanbiedt. Ze hebben ruim 350 producten waar de kids mee aan de slag kunnen.
 

Trots

Zoals u nu wel zult begrijpen zijn wij heel erg trots op ons assortiment houten speelgoed. Nu hebben we wellicht nog niet alles uitgelegd en heeft u nog wat vragen of specifieke producten of merken. Hiervoor kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via het contactformulier, of kunt u ons bellen op 0251-220641. Een whatsappje is ook mogelijk op nummer 06-23248065. Hou onze site en Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van houten speelgoed en meer.

Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje

0 items in mandje - € 0,00