10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 48 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Blog

Hand Spinners / Fidget Spinners - de nieuwe rage?

Hand Spinners / Fidget Spinners - de nieuwe rage?

Gepubliceerd:
05-04-2017
Het lijkt er sterk op dat we een nieuwe rage in de aantocht hebben. Het internet is er al lyrisch over: Hand Spinners / Fidget Spinners moeten het helemaal gaan worden.

Wat is een Hand Spinner / Fidget Spinner eigenlijk? Dat is heel simpel. Het is een kleine gadget die in dit geval drie uitstekende gedeeltes met in het midden een balletjes lager. Op die lager zitten vaak doppen zodat de spinner hierop makkelijk vastgepakt kan worden. De lagers zijn vaak van hoge kwaliteit waardoor de spinner tot twee minuten kan blijven draaien zonder dat deze aangeraakt wordt. De doppen kunnen ook verwijderd worden waardoor er een gat in het midden ontstaat. hier kan een pen of potlood doorheen gestoken worden voor wat extra vermaak.

Het product is oorspronkelijk ontworpen als rustgevende gadget die zou kunnen helpen met het verminderen van ADHD en andere rusteloosheidsklachten. Door het draaiend krijgen en houden van het dingetje kunnen gedachten even stilgezet worden waardoor er een rustmoment gecreŽerd wordt. Het wordt dan ook gezegd dat de spinner helpt om het concentratievermogen van de gebruiker te verhogen.

Nu kan het zijn dat u denkt dat dit allemaal wat veel is voor een simpel draaiend dingetje, maar het heeft wel degelijk een dergelijke uitwerking. In onderstaand filmpje probeert een bekende YouTuber uit te leggen wat een spinner met hem doet. Voordat hij deze video maakte, wist hij niet eens wat een Hand Spinner / Fidget Spinner was.Voor de wat jongere spinners is het leuk om te weten dat Youtube ook vol staat met mensen die allerlei trucjes uithalen met verschillende spinners. Ook zijn ze in vele kleuren, soorten en maten te krijgen.

Wij zullen vanaf 7 april ook spinners leveren. Deze is vergelijkbaar aan de spinner die in de laatste video gebruikt wordt. Hij is dan te bestellen in 6 verschillende kleuren. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de productpagina.

CategorieŽn:
Algemeen
Commentaren
2 resultaten gevonden
Zichtbaar: 1 - 2 resultaten
Naam:
Marvin
Gepost:
18-09-2017 20:47:59 Bestelling gedaan....betaald en vervolgens was het artikel niet op tijd leverbaar ... wel leveren jullie ongevraagd een achteraf duurder artikel ... wat ook te laat geleverd word en nog eens kunt bij betalen .... misschien iets voor kassa ..gelukkig kun je dit op diverse forums melden over twisk
Naam:
Niels
Gepost:
12-05-2017 16:49:34 Ik vond het echt super tof dit

Voeg commentaar toe

Naam:*

E-Mail:*

Commentaar:*

Image verification
Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen