10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 48 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Blog

Houten toppers en metalen hardrijders.

Houten toppers en metalen hardrijders.

Gepubliceerd:
19-04-2016
Cars-DieCast
 

Deze week hebben we weer wat verschillende dingen klaar staan. Zo komt de nieuwe Star Wars film uit op Blu-ray en DVD en is er ook al even een nieuwe trailer uit voor alweer een nieuwe film in die serie. Reden genoeg om ons Star Wars assortiment weer eens aan te halen. Het lijkt er namelijk op dat deze serie voorlopig nog wel even blijft rondhangen.

Daarnaast hebben we ook wat toppers uitgezocht. Denk hierbij aan de kopstukken uit het houten speelgoed assortiment. Deze drie producten, de houten schommel, de activiteiten kubus en de dieren vrachtwagen van Woody, steken duidelijk met kop en schouders boven de rest uit qua populariteit. Niet gek natuurlijk, want ze het zijn stuk voor stuk ook erg leuk producten. Een andere topper, die voor ons ietwat onverwachts kwam, zijn de die-cast autootjes van Cars. Om die reden hebben we ook verschillende assortimenten van deze kleine vierwielertjes in het assortiment opgenomen. Neem snel een kijkje!

Zoals je misschien wel weet is afgelopen weekend de Velsertunnel voor negen maanden dicht gegaan. Dit is dan ook de eerste week dat het verkeer van en naar Beverwijk te maken krijgt met alle extra maatregelen waardoor de doorstroming optimaal moet blijven. Een van die maatregelen is een website waarop de actuele verkeersinformatie te checken is. Ben je van plan om bij ons langs te komen, dan raden we je aan om voor vertrek even deze website te bekijken. We vermoeden dat er weinig tot geen last van de gesloten tunnel zal zijn buiten te spitsuren, maar je weet het maar nooit.

Volg ons ook op Facebook en Twitter voor nieuws, antwoorden op vragen en aanbiedingen. 

Twitter Facebook
 
Velsertunnel
Star-Wars-Assortiment

Woody-Toppers
 
Voorjaar
 
Pin-Kassarollen
CategorieŽn:
Algemeen

Voeg commentaar toe

Naam:*

E-Mail:*

Commentaar:*

Image verification
Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen