10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 48 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Blog

Patrouillerende honden, koken op hout en vliegende lichten.

Patrouillerende honden, koken op hout en vliegende lichten.

Gepubliceerd:
05-04-2016
Paw-Patrol
 

Patrouillerende honden, koken op hout en vliegende lichten.

Misschien heb je ze al een keertje voorbij zien komen, of ben je juist naar ze op zoek: de patrouillerende hondjes van Paw Patrol. De serie wordt momenteel uitgezonden op Nick Jr. en draait om zes heldhaftige puppy's en hun 10-jarige baasje. Elke pup heeft zijn eigen kwaliteit en als ze samenwerken houden ze de straten van hun stad veilig. Deze serie voor kinderen van 3 jaar of ouder heeft ook heel wat leuke producten opgeleverd. Benieuwd? Bekijk de collectie.

Daarnaast weet je natuurlijk al dat we een heel veelzijdige en mooie collectie houten speelgoed hebben. Voornamelijk Woody is bij ons een van de belangrijkere merken hierin. Je vindt hier treintjes en allerlei ander leuke kleinere dingen, maar wist je ook dat we van dit merk grotere producten hebben zoals een volledige houten keuken? Deze keuken is uitgerust met alle moderne gemakken die de kleine keuken prins/prinses nodig heeft.

Langzaam maar zeker komt de tijd er weer aan dat we 's avonds langer en langer buiten zitten. Soms zelfs tot het donker is. Dan gaat er vaak een buitenlamp of een vuurkorf aan, maar dit jaar kan het ook anders. Je kunt ballonnen met interne LED verlichting laten rondzweven. Dat is weer eens wat anders en het geeft ook nog eens een heel leuk en feestelijk effect.

Oh, en over feestelijk gesproken, Koningsdag zit er weer aan te komen. Dat betekent dat alles weer in oranje gehuld moet zijn. Om dit te kunnen doen, hebben wij een heel oranje assortiment klaar liggen. Kijk hem eens door.

Volg ons ook op Facebook en Twitter voor nieuws, antwoorden op vragen en aanbiedingen. 

Twitter Facebook
 
Woody-Keuken
LED-ballonnen

Cadeaupapier
 
Barbie-Nieuw
 
Oranje-Collectie
CategorieŽn:
Algemeen

Voeg commentaar toe

Naam:*

E-Mail:*

Commentaar:*

Image verification
Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen