10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 48 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Blog

Binnen of buiten? We hebben leuks voor beide!

Binnen of buiten? We hebben leuks voor beide!

Gepubliceerd:
29-03-2016
Foam-Rugby
 

Binnen of buiten? We hebben leuks voor beide!

Gaat dat mooie weer nu toch eindelijk komen, of moet de warme jas toch weer aan als je naar buiten gaat? De afgelopen tijd is het lastig in te schatten geweest en daarom kiezen we deze keer geen zijde en hebben we leuke dingen voor zowel binnen als buiten.

Laten we dan gelijk maar beginnen met iets wat je niet direct zou verwachten van ons: patroon papier. Je kent het wel, dat is papier waarop een patroon voor een kledingstuk uitgetekend word waarna het uitgeknipt kan worden op stof. De fabrikant is weer begonnen met de productie door aanhoudende vraag naar dit artikel. En maar goed ook, want ook wij kregen er steeds meer en meer vraag naar. Patroon papier is dus bezig aan een heuse comeback!

Een ander product waar ook veel vraag naar blijft zijn de foam ballen. Daarop hebben we nu een uitbreiding in de vorm van foam rugbyballen. Ja, dat klopt: extra zachte ballen voor een van 's werelds hardste sporten. Ze zijn er in vier verschillende kleuren, rood, geel, blauw en (engels) groen. En nu we dit jaar niet meedoen aan het EK is rugby wellicht een erg goed alternatief voor het voetbal. 

Maar natuurlijk hebben we veel meer voor buiten. We hebben er zelfs een hele grote en vooral diverse collectie van. Eigenlijk zit hier teveel in om goed uit te leggen. Daarom nodigen we je graag uit om gewoon een keertje een kijkje te nemen in deze collectie. Je vindt er onder andere knikkers, zwembaden, stelten, waterballonnen, schommels en nog veel meer.

Volg ons ook op Facebook en Twitter voor nieuws, antwoorden op vragen en aanbiedingen. 

Twitter Facebook
 
Patroon-Papier
Hello-Kitty

Hasbro-Spellen
 
Zomer en Buiten
 
Nieuw-Banner
CategorieŽn:
Nieuws

Voeg commentaar toe

Naam:*

E-Mail:*

Commentaar:*

Image verification
Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen