10.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Binnen 24 uur
Gratis verzending
Al vanaf een laag orderbedrag
Cash & Carry
Kom langs in Beverwijk

Disclaimer

De website www.twiskbv.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Twisk groothandel BV. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Twisk groothandel BV.
De inhoud van deze website en andere uitingen van Twisk groothandel BV op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Twisk groothandel BV wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Twisk groothandel BV behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is Twisk groothandel BV niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Twisk groothandel BV, welke geen eigendom zijn van Twisk groothandel BV.  Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Twisk groothandel BV. Hoewel Twisk groothandel BV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Twisk groothandel BV worden onderhouden, wordt afgewezen.

Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje

0 items in mandje - € 0,00